fbpx

Avdio programi

AVDIO PROGRAMI

"NE" brez slabe vesti

Kako pogosto se ti dogaja, da daješ drugim prednost? Prednost v smislu, da najprej zadovoljiš njihove potrebe, potem pa, če le ostane kaj časa, poskrbiš še zase? 

 

Na koncu pa vedno znova ugotoviš, da te drugi, kljub tvoji požrtvovalnosti ne cenijo in ne spoštujejo. Iz prakse vidim, da se veliko ljudi ravno zaradi tega počuti preobremenjenih, kar vodi v splošno nezadovoljstvo z življenjem in v najslabšem primeru do izgorelosti. 

V ta namen sem pripravila avdio program, v katerem se naučiš kako začeti postavljati meje in reči ne takrat, ko si to želiš brez, da bi ob tem občutil krivdo.

Pravico imaš do tega, da rečeš STOP in drugim poveš, da so tudi tvoje meje pomembne.

KAJ PROGRAM ZAJEMA?

Avdio program “NE” brez slabe vesti je sestavljen iz 4 modulov. Vsak posamezen modul vsebuje avdio posnetek in dodatne vaje oz. naloge. Z nalogami znanje dodatno ojačaš in ga preneš v prakso.


Modul 1: V prvem modulu spoznaš kakšen je tvoj prevladujoči način vedenja in se naučiš kako se vesti bolj asertivno (to je skladno s svojim mnenjem in željami, brez da ob tem škoduješ drugim). Kako ti znanje tega modula koristi? Pridobiš uvid v trenutno stanje in ugotoviš kaj želiš spremeniti ter dobiš znanje kako to narediti.


Modul 2:  V tem modulu se naučiš kako ravnati s prošnjami in spoznaš zakaj je v resnici tako težko reči ne in kaj so tista tvoja prepričanja, ki te pri tem ovirajo. Preko nalog ugotoviš kdaj še posebej težko rečeš ne in dobiš orodja, s katerimi se naučiš reči ne tudi v najtežjih situacijah.


Modul 3: V tretjem modulu te naučim preproste in uporabne tehniko, ki ti pomaga vztrajati pri svojih odločitvah. Zagotovo si želiš vztrajati tudi pri postavljenih osebnih mejah in ravno tega se naučiš v tretjem modulu. Znanje iz tega modula je zate uporabno tudi takrat, ko želiš vztrajati pri kakšni drugi svoji odločitvi ali osebni meji, ki jo določiš.


Modul 4: Ker je pomembno tudi kako mi izrekamo prošnje, sem v četrti modul vključila tudi to – kako izreči prošnjo na primeren način. Pogosto se zgodi, da se bojimo prositi za pomoč, saj imamo predsodek, da to pomeni, da smo šibki. V veliko primerih to zagotovo ne drži. Res pa je, da nimamo pravice pričakovati, da bodo vse naše prošnje uslišane. V modulu 4 se torej posvetimo jasnemu oblikovanju prošenj, razbijemo mite o tem, da prositi za pomoč pomeni šibkost in to zate pomeni, da boš tudi v izrekanju prošenj postal bolj suveren.

ZAKAJ POTREBUJEM TO ZNANJE?

Predstavljaj si, da se nenehno trudiš, da optimalno opravljaš naloge v službi in poskrbiš, da so dela doma dobro opravljena. Ob tem porabljaš svojo energijo, sodelavci in šef pa ti nalagajo še več in več. Doma te nihče ne pohvali, namesto tega pa večkrat dobiš očitek česa vse nisi naredil. Kako se ob tem počutiš? Prepričana sem, da je tvoj odgovor vse prej kot “odlično”.

 

In zagotovo si tudi ti želiš biti spoštovan. Zagotovo si želiš tudi, da svoje meje z drugimi skomuniciraš bolj samozavestno. In mislim, da si želiš tudi kdaj reči komu ne, ker nekega dela ne želiš opraviti. Ravno zato potrebuješ to znanje.

 

KAKO PROGRAM POTEKA?

Potek programa si prilagoš povsem sam, kar je zate prednost, saj slediš svojemu lastnemu ritmu. Ob naročilu prejmeš vse module, pri čemer ti vseeno priporočam, da si med moduli vzameš vsaj 7 dni za utrjevanje znanja. 

 

Program ostane v tvoji lasti za vedno, kar zate pomeni, da se lahko kadarkoli to potrebuješ, vrneš nazaj in osvežiš spomin.

 

Avdio program lahko poslušaš kadarkoli želiš, na primer med treningom v fitnesu, med vožnjo z avtomobilom ali doma, udobno nameščen na svoj kavč. Tako preposto je! Za reševanje priloženih nalog pa boš potreboval mizo ali trdo podlago in svoje najljubše pisalo.

KAJ, ČE SE MI KJE ZATAKNE?

V tem primeru mi to sporočiš na moj e-mail in skupaj pogledava kako ti lahko pomagam. Tukaj sem zate in v kolikor moj namen ni, da se s pomočjo avdio programa naučiš reči ne, ga niti ne bi pripravljala.

TVOJA INVESTICIJA V PROGRAM JE 99 €.

Naj te spomnim, kaj vse tvoja investicija zajema.

 • 5 avdio posnetkov

  Ker so posnetki v avdio obliki, jih lahko poslušaš skoraj kjerkoli.

 • 7 nalog oz. vaj v .pdf obliki

  Naloge si lahko po želji tudi natisneš.

 • 30 dnevna osebna podpora

  Na voljo sem ti za vsa vprašanja in napotke preko e-maila, v času 30 dni od nakupa programa.

 • Doživljenjski dostop do programa

  Kar zate pomeni, da se lahko kadarkoli želiš vrneš na katerikoli modul in ga ponovno poslušaš in utrjuješ.

KAJ, ČE S PROGRAMOM NISEM ZADOVOLJEN?

Nič hudega. Čeprav redko, se tudi to lahko zgodi. O svojem nezadovoljstvu mi sporočiš v roku 30 dni od nakupa programa in brez vprašanj ti vrnem ves denar, ki si ga investiral, program pa kljub temu ostane tvoj. Preprosto, brez kompliciranja. 

KAKO KUPIM PROGRAM?

Svoje naročilo oddaš s klikom na spodnji gumb KUPI PROGRAM in izpolniš obrazec s svojimi podatki, nakar v roku 24 ur na svoj e-mail prejmeš predračun. Takoj, ko je plačilo vidno, prejmeš celoten program na svoj e-mail naslov.

KAJ O PROGRAMU PRAVIJO DRUGI?

V Špelin program Ne brez slabe vesti sem vstopil z veliko mero navdušenja in obetov po rasti, izboljšanju svoje komunikacije in izboljšanju svojih življenjskih veščin. Program ne samo, da mi je dal vpogled v to, kje sem trenutno in mi pomagal ozavestiti, kolikšno pot sem že prehodil od zadnjega izobraževanja o asertivnosti, odstrl mi je tudi pot v to, da se še bolj kot prej zavedam svojih resničnih želja in še boljše ločujem med tem kar je moje in tem, kar ni, ter na ta način postavim sebe, svoje izbire in svojo pot na prvo mesto. Špelina strokovnost in poznavanje nians psihologije je jasno vidno v skrbno zastavljenih vprašanjih, ki udeleženca pripravijo do globinske inventure svojega življenja, bogatih primerih, v katerih se lahko prepozna vsak ter preudarno vzpostavljenem doziranju modulov in domačih nalog, ki dajejo udeležencu dovolj časa, da usvoji posamezno veščino, preden se seznani z njeno nadgradnjo. Če ste pripravljeni na temeljito inventuro svojega življenja in vstopiti v pogum tega kar ste, potem je to program za vas.

Timijan Drpić Minatti