fbpx

JESENSKA TRANSFORMACIJA

Pomembno je skrbeti ZASE!

Kaj je "Jesenska transformacija"?

Online program, namenjen vsem, ki si želijo živeti zadovoljno življenje in: 
 • dobiti dodatno motivacijo za doseganje sprememb / ciljev / vizije

 • dobiti bolj jasno vizijo, kaj si v resnici želijo

 • dobiti več zaupanja vase in več samozavesti

 • se znebiti omejujočih negativnih prepričanj

Izjemna priložnost za minimalno investicijo.

Postavi SEBE na prvo mesto!

Vem, da si želiš slediti temu, kar pravi tvoje srce. Čeprav tvoji vztrajni možgani nasprotujejo ideji, da se premakneš iz cone udobja in zaživiš življenje, ki si ga želiš. In v tvoji glavi se oblikujejo misli, ki ti preprečujejo, da bi stopil-a tisti prvi korak, saj je tu, kjer si zdaj, za tvoje možgane najbolj udobno. Kar pa ne pomeni, da je udobno tudi zate. 

Se strinjaš, da si zaslužiš več?

Zakaj si torej letošnjo jesen ne bi privoščil-a "Jesenske transformacije"?

Kako in kdaj poteka program "Jesenska transformacija"?

Program poteka online v zaprti in skrivni Facebook skupini.  Prednost online oblike programa je v tem, da si čas, ki ga nameniš programu določiš povsem po svojih željah in zmožnostih.

Napotke in informacije bom s teboj delila v obliki:

 • webinarjev v živo
 • video posnetkov
 • blog zapisov
 • pdf nalog, ki ti bodo dodatno pomagale pri transformaciji.

V skupini sem na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

Program bo potekal v oktobru in novembru 2019. Sodeluješ lahko 4 ali vseh 8 tednov. Za tiste, ki bodo v programu vseh 8 tednov, bo vsebina dostopna vse do konca leta 2019.  

Začnemo v torek, 1. 10. 2019.

V program pa se lahko vključiš najkasneje do 15. oktobra 2019.

Koliko časa dnevno potrebuješ za program?

Program je zastavljen tako, da na dnevni ravni zanj potrebuješ 15 do 30 minut časa. Seveda pa velja pravilo, da več časa, kot investiraš, boljši in hitrejši so rezultati.

Jesenska transformacija

Kaj o programu pravijo drugi?

Za program Poletna transformacija sem se odločila, ker sem imela občutek, da potrebujem neko spodbudo, da se spet bolj aktivno lotim dela na sebi. S programom sem zelo zadovoljna, Špela je izbrala odlične teme, kjer lahko vsak od nas zagotovo še kaj izboljša in odkrije kaj novega. Nalog in aktivnosti je ravno dovolj, da lahko slediš programu in se hkrati ne počutiš preobremenjeno. Všeč so mi bili citati in videi, ki jih je Špela vsako jutro objavljala, saj tako že takoj pozitivno začneš dan. Zame je velika prednost spletnega programa to, da lahko vse vsebine pogledaš za nazaj, takrat ko imaš dovolj časa in volje, da se res posvetiš nalogi. Ker program poteka v zaprti skupini, sem se počutila dovolj varno, da sem z ostalimi delila svoje misli in občutke. Program bi priporočila vsem, ki bi radi naredili nekaj zase in morda potrebujejo malo motivacije in vodenja.

(Eni B.)

S programom sem bila izjemno zadovoljna. Program mi je pomagal pri tem, da sem odkrila svoj miselni vzorec “nimam časa” in ga nekako ozavestila. V moji družini je delo vedno veljalo za visoko vrednoto, zato me je to oviralo pri vključevanju zabave v moje življenje. In ravno to mi je bilo zelo dragoceno odkritje. Za program sem se odločila ker si želim pozitivnih sprememb in izboljšati kakovost svojega življenja. Pa tudi zato, ker si želim živeti svoje sanje in vem, da je zelo pomembno delati na sebi in osebnostni rasti. Vem, da bodo spremembe prišle z vztrajnostjo. Program resnično priporočam tudi drugim, ki se zavedajo, kako pomembno je delo na sebi.

Mojca D. R.

S programom sem bil zelo zavodoljen. Posebej všeč so mi bile vsakodnevne vsebine, podkrepljene z videi, pdf, razlagami vaj in dnevne motivacijske vsebine – cel paket je odlično načrtovan in izpeljan. S pomočjo programa sem prišel do zaključka, da je zadnji čas, da vzamem življenje v svoje roke in ga zaživim tako, kot to sam želim. Za program sem se odločil, ker me je pritegnila Špelina energija in razgledanost. Špela me je sicer že na nekem predavanju, ki sva ga naključno obiskala oba, potisnila iz cone udobja in to je bila zelo dobra izkušnja. Špela ima znanje, empatijo in iskreno hotenje pomagati, zato sem res vesel, da sem jo spoznal. Program priporočam tudi vsem ostalim, ki si želijo sprememb.

(Peter R.)

Za program sem se odločila zato, da izboljšam svoje življenje. In moram reči, da mi je bil program zelo všeč. V programu sem se namreč veliko naučila in bolje spoznala samo sebe. Priporočam!

(udeleženka je želela ostati anonimna)

Od vsega mi je v programu bila najbolj všeč tematika postavljanja ciljev in vse v zvezi s tem. Vesela sem, da sem se odločila in vključila v program, saj so že vidne spremembe, ki sem jih dosegla s pomočjo programa. Postala sem namreč bolj samozavestna in zdaj si vsak dan vzamem čas zase.

Mira Topler

V programu mi je bilo všeč prav vse! Sploh to, da si se moral res poglobiti vase in si zastaviti vprašanja, s katerimi se običajno ne srečuješ in si tako videl stvari še iz drugega zornega kota. S tem sem pridobila dragocene uvide. Program je definitivno pozitivno vplival na moje življenje, saj so že vidne nekatere spremembe. Bolj se namreč zavedam, kaj si res želim in stremim proti tem ciljem. Poleg tega imam več fokusa in motivacije. V program sem se prijavila zato, da sem stopila iz cone udobja. Ponavadi se ustrašim izzivov in se raje skrijem. Sedaj sem se pripravljena s strahovi soočiti na pozitiven način. Vesela sem, da so se najine poti s Špelo prekrižale, saj mi je bila v veliko pomoč. Še večkrat bom listala zvesek in mapico z vsebinami iz programa. Hvala!

(Barbara Tratnik)

Največ, kar mi je dal program, je jasnost glede tega, kaj so moje vrednote, cilji, prioritete, moja omejujoča prepričanja, na katerih življenjskih področjih si želim napredovati in s katerimi koraki bom to naredila.
Špela in skupina so mi predstavljali dodatno motivacijo, da se lotim dela na sebi in se soočim s svojimi strahovi, omejujočimi prepričanji, negativnimi mislimi ter da v svoje življenje prikličem željene spremembe.
Najbolj mi je všeč, da smo v programu poleg nekih splošnih lekcij dobili tudi konkretne naloge, vaje in izzive, ki so mi pomagale, da se poglobim vase, da bolje razumem sebe, svoje misli in občutke, pa tudi konkretna navodila oz. orodja, kako se odzvati v določenih situacijah.
Spremembe, ki sem jih uvedla tekom programa, so mi pomagale, da se približam cilju, ki sem si ga postavila. Ugotovila sem, da imam cel kup omejujočih prepričanj (predvsem okoli denarja) in se jih lotila presegati. Program mi je pomagal prepoznati svojo vrednost, postaviti pravo ceno svojim storitvam (sem podjetnica), dvigniti zaupanje vase in suvereno narediti večjo investicijo v svoj posel. Sem na dobri poti, da zadani cilj dosežem v zastavljenem času.
Vodstvo in podpora, ki jo dobiš v programu, je neprecenljiva. Jaz sem iz programa potegnila točno tisto, kar sem v določenem obdobju najbolj potrebovala. Gotovo pa se bom k vsebinam in nalogam vedno znova vračala. Ker Transformacija se v resnici nikoli ne konča. 🙂

(Lucija Volčanšek)

Program "Poletna transformacija" zate pripravljam:

Špela Kresnik

psihologinja

Sem magistrica psihologije in mentorica za osebnostno rast ter predavateljica, ki z veseljem predaja znanje in ljudem pomaga prepoznati in izkoristiti njihov potencial. Verjamem, da so spremembe nekaj pozitivnega.

Še enkrat ponoviva: Kaj dobiš v programu?

 • Podporo psihologinje in skupine istomislečih ljudi.

 • Konkretne napotke in vaje.

 • 8 webinarjev v živo.

 • 15 video posnetkov z napotki in razlagami.

 • 24 nalog in zapiskov v pdf obliki, ki ostanejo tvoji za vedno.

 • Motivacijo, jasnejšo vizijo, več samozavesti, več zaupanja vase in napotke za oblikovanje novih podpirajočih prepričanj.

Zakaj ne bi vsemu temu rekel-a "DA"?

Zakaj program poteka tudi jeseni?

Po uspešno izvedenem programu “Poletna transformacija”, ki je potekal v juliju in avgustu 2019 sem se zaradi vseh pozitivnih odzivov udeležencev odločila, da program ponovim tudi jeseni. 

Zakaj sem izbrala jesen?

Jesen je čas, ko se po poletnem oddihu življenje za večino ljudi spet vrne v ustaljene tire. Jesen je tudi čas, ko naš vsakdan postane bolj natrpan in posledično marsikdaj tudi bolj stresen, zato je še toliko bolj pomembno, da poskrbimo zase.

Edinstven online program “JESENSKA TRANSFORMACIJA” je priložnost, ki je nočeš zamuditi, v kolikor bi rad-a svoje življenje zaživel-a tako, kot si resnično želiš.

Naj bo tvoja jesen 2019 polna vsega lepega!

Investicija v program znaša: 20 € / mesec *

*S programom začnemo 1. oktobra 2019. V program pa se lahko vključiš najkasneje do 15. oktobra 2019.

Pomembno! Cena programa se z letom 2020 poviša, zato imaš še zadnjo priložnost, da se programa udeležiš po izjemno ugodni ceni.

Za vsa dodatna vprašanja, piši na info@spelakresnik.com

Opozorilo: Program “Jesenska transformacija” ni primeren za osebe, ki si ne želijo sprememb in niso pripravljene aktivno sodelovati v programu ter vanj investirati svoj čas.