fbpx

JESENSKA TRANSFORMACIJA

Pomembno je (po)skrbeti ZASE!

Kaj je "Jesenska transformacija"?

Online program, namenjen TEBI!

Najprej odgovori na spodnja vprašanja:

 • Se tudi ti sprašuješ, kako v teh hektičnih časih ohraniti mirne živce?
 • Se tudi ti počutiš zmedeno in utrujeno od vsega?
 • Imaš tisti zoprn občutek tiščanja v prsih?
 • Bi tudi ti najraje na ves glas zakričal-a STOP?
 • Si želiš, da bi se lahko za trenutek umiril-a in zadihal-a s polnimi pljuči?

  Če si na vsaj eno od zgornjih vprašanj odgovoril-a pritrdilno, potem te povabim, da nadaljuješ z branjem.

Tukaj je izjemna priložnost zate.

Postavi SEBE na prvo mesto!

Vem, da si želiš slediti temu, kar pravi tvoje srce. Čeprav tvoji vztrajni možgani nasprotujejo ideji, da se premakneš iz cone udobja in zaživiš življenje, ki si ga želiš. In v tvoji glavi se oblikujejo misli, ki ti preprečujejo, da bi stopil-a tisti prvi korak, saj je tu, kjer si zdaj, za tvoje možgane najbolj udobno. Kar pa ne pomeni, da je udobno tudi zate. 

Se strinjaš, da si zaslužiš več?
Zakaj si torej letošnjo jesen ne bi privoščil-a "Jesenske transformacije"?

Kako in kdaj poteka program "Jesenska transformacija"?

Program poteka online, preko spleta, s pomočjo spletne platforme, do katere dobiš dostop. Prednost online oblike programa je v tem, da si čas, ki ga nameniš programu določiš povsem po svojih željah in zmožnostih.

Napotke, informacije in vaje bom s teboj delila v obliki:

 • video posnetkov
 • nalog v .pdf obliki, ki ti bodo pomagale v procesu transformacije
 • 1:1 online coaching srečanja

Ves čas programa sem na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

Program bo potekal osem tednov in sicer  od 5. oktobra do 27. novembra 2020. 

Jesenska transformacija

Kaj pa vsebina programa?

Jesenska transformacija_1
Jesenska transformacija_3

MODUL 1: Analiza – pregled najpomembnejših področij življenja, odnosov in vrednot

 • pridobil-a boš vpogled v svoje trenutno stanje na različnih področjih
 • odkril-a boš kateri odnosi te polnijo in kateri izčrpavajo
 • ugotovil-a boš katere so tvoje najvišje vrednote in ali trenutno živiš skladno z njimi

MODUL 2: Po čem hrepeni moje srce? (cilji, želje, spremembe)

 • pogledal-a boš globoko vase in ugotovila, kaj si resnično želiš od življenja
 • izbral-a boš eno izmed želenih sprememb
 • naučil-a se boš motivirati za spremembo

MODUL 3: Strategija, ki vodi do cilja in možne ovire ter kako jih premagati

 • naučil-a se boš kako željo spremeniti v dosegljiv cilj
 • določil-a boš jasne korake do cilja
 • soočil-a se boš s svojimi omejujočimi prepričanju in strahovi

MODUL 4: Samobodoba in zakaj si zaslužim biti srečen/a v življenju?

 • spoznal-a boš svojo samopodobo in se naučila, kako jo narediti še bolj pozitivno
 • naučil-a se boš uporabe orodij za dvig samozavesti
 • spoznal-a boš kdo je najpomembnešja oseba v tvojem življenju

MODUL 5: Katere aktivnosti me lahko vsak dan podprejo na moji poti?

 • naučil-a se boš ustvariti jutro, ki te bo podpiralo
 • soočil-a se boš s svojo cono udobja
 • izvedel-a boš kako končati dan z nasmehom

MODUL 6: Kako v manj časa narediti več? (osnove time managementa)

 • pridobil-a boš uvid v to, kako trenutno porabljaš čas
 • ugotovil-a boš, za katere vloge daješ največ energije
 • naučil-a se boš učinkoviteje porabljati svoj čas

MODUL 7: Obvladujem misli in razumem čustva 

 • izvedel-a boš, kako so misli in čustva povezana
 • naučil-a se boš uporabe orodij za upravljanje misli in razumevanje čustev

Kaj o programu pravijo drugi?

Za program  sem se odločila, ker sem imela občutek, da potrebujem neko spodbudo, da se spet bolj aktivno lotim dela na sebi. S programom sem zelo zadovoljna, Špela je izbrala odlične teme, kjer lahko vsak od nas zagotovo še kaj izboljša in odkrije kaj novega. Nalog in aktivnosti je ravno dovolj, da lahko slediš programu in se hkrati ne počutiš preobremenjeno. Všeč so mi bili citati in videi, ki jih je Špela vsako jutro objavljala, saj tako že takoj pozitivno začneš dan. Zame je velika prednost spletnega programa to, da lahko vse vsebine pogledaš za nazaj, takrat ko imaš dovolj časa in volje, da se res posvetiš nalogi. Ker program poteka v zaprti skupini, sem se počutila dovolj varno, da sem z ostalimi delila svoje misli in občutke. Program bi priporočila vsem, ki bi radi naredili nekaj zase in morda potrebujejo malo motivacije in vodenja.

(Eni B.)

S programom sem bila izjemno zadovoljna. Program mi je pomagal pri tem, da sem odkrila svoj miselni vzorec “nimam časa” in ga nekako ozavestila. V moji družini je delo vedno veljalo za visoko vrednoto, zato me je to oviralo pri vključevanju zabave v moje življenje. In ravno to mi je bilo zelo dragoceno odkritje. Za program sem se odločila ker si želim pozitivnih sprememb in izboljšati kakovost svojega življenja. Pa tudi zato, ker si želim živeti svoje sanje in vem, da je zelo pomembno delati na sebi in osebnostni rasti. Vem, da bodo spremembe prišle z vztrajnostjo. Program resnično priporočam tudi drugim, ki se zavedajo, kako pomembno je delo na sebi.

Mojca D. R.

S programom sem bil zelo zavodoljen. Posebej všeč so mi bile vsakodnevne vsebine, podkrepljene z videi, pdf, razlagami vaj in dnevne motivacijske vsebine – cel paket je odlično načrtovan in izpeljan. S pomočjo programa sem prišel do zaključka, da je zadnji čas, da vzamem življenje v svoje roke in ga zaživim tako, kot to sam želim. Za program sem se odločil, ker me je pritegnila Špelina energija in razgledanost. Špela me je sicer že na nekem predavanju, ki sva ga naključno obiskala oba, potisnila iz cone udobja in to je bila zelo dobra izkušnja. Špela ima znanje, empatijo in iskreno hotenje pomagati, zato sem res vesel, da sem jo spoznal. Program priporočam tudi vsem ostalim, ki si želijo sprememb.

(Peter R.)

Za program sem se odločila zato, da izboljšam svoje življenje. In moram reči, da mi je bil program zelo všeč. V programu sem se namreč veliko naučila in bolje spoznala samo sebe. Priporočam!

(udeleženka je želela ostati anonimna)

Od vsega mi je v programu bila najbolj všeč tematika postavljanja ciljev in vse v zvezi s tem. Vesela sem, da sem se odločila in vključila v program, saj so že vidne spremembe, ki sem jih dosegla s pomočjo programa. Postala sem namreč bolj samozavestna in zdaj si vsak dan vzamem čas zase.

Mira Topler

V programu mi je bilo všeč prav vse! Sploh to, da si se moral res poglobiti vase in si zastaviti vprašanja, s katerimi se običajno ne srečuješ in si tako videl stvari še iz drugega zornega kota. S tem sem pridobila dragocene uvide. Program je definitivno pozitivno vplival na moje življenje, saj so že vidne nekatere spremembe. Bolj se namreč zavedam, kaj si res želim in stremim proti tem ciljem. Poleg tega imam več fokusa in motivacije. V program sem se prijavila zato, da sem stopila iz cone udobja. Ponavadi se ustrašim izzivov in se raje skrijem. Sedaj sem se pripravljena s strahovi soočiti na pozitiven način. Vesela sem, da so se najine poti s Špelo prekrižale, saj mi je bila v veliko pomoč. Še večkrat bom listala zvesek in mapico z vsebinami iz programa. Hvala!

(Barbara Tratnik)

Največ, kar mi je dal program, je jasnost glede tega, kaj so moje vrednote, cilji, prioritete, moja omejujoča prepričanja, na katerih življenjskih področjih si želim napredovati in s katerimi koraki bom to naredila.
Špela in skupina so mi predstavljali dodatno motivacijo, da se lotim dela na sebi in se soočim s svojimi strahovi, omejujočimi prepričanji, negativnimi mislimi ter da v svoje življenje prikličem željene spremembe.
Najbolj mi je všeč, da smo v programu poleg nekih splošnih lekcij dobili tudi konkretne naloge, vaje in izzive, ki so mi pomagale, da se poglobim vase, da bolje razumem sebe, svoje misli in občutke, pa tudi konkretna navodila oz. orodja, kako se odzvati v določenih situacijah.
Spremembe, ki sem jih uvedla tekom programa, so mi pomagale, da se približam cilju, ki sem si ga postavila. Ugotovila sem, da imam cel kup omejujočih prepričanj (predvsem okoli denarja) in se jih lotila presegati. Program mi je pomagal prepoznati svojo vrednost, postaviti pravo ceno svojim storitvam (sem podjetnica), dvigniti zaupanje vase in suvereno narediti večjo investicijo v svoj posel. Sem na dobri poti, da zadani cilj dosežem v zastavljenem času.
Vodstvo in podpora, ki jo dobiš v programu, je neprecenljiva. Jaz sem iz programa potegnila točno tisto, kar sem v določenem obdobju najbolj potrebovala. Gotovo pa se bom k vsebinam in nalogam vedno znova vračala. Ker Transformacija se v resnici nikoli ne konča. 🙂

(Lucija Volčanšek)

Program "Jesenska transformacija" zate pripravljam:

Špela Kresnik

psihologinja

Sem magistrica psihologije in mentorica za osebnostno rast ter predavateljica, ki z veseljem predaja znanje in ljudem pomaga prepoznati in izkoristiti njihov potencial. Verjamem, da so spremembe nekaj pozitivnega.

Še enkrat ponoviva: Kaj dobiš v programu?

 • Strokovno podporo.

 • Konkretne napotke in vaje.

 • 13 video lekcij z napotki in razlagami.

 • 10 praktičnih vaj v .pdf obliki.

 • 8 vseživljenjsko uporabnih orodij.

 • Motivacijo, jasnejšo vizijo, več samozavesti, več zaupanja vase in napotke za oblikovanje novih podpirajočih prepričanj.

Zakaj ne bi vsemu temu rekel-a "DA"?

Zakaj program poteka jeseni?

Jesen je čas, ko se po poletnem oddihu življenje za večino ljudi spet vrne v ustaljene tire. Čeprav letos ne bo nujno tako. Zaradi situacije s COVID-19, ko vse nas straši neviden virus, je delo na sebi še toliko bolj pomembno. V hektičnih in neogtovih časih je dobro znati upravljati misli, da lahko ostanemo dovolj trdni in sledimo sebi ter se znamo umiriti.

Edinstven online program “JESENSKA TRANSFORMACIJA” je priložnost, ki je nočeš zamuditi, v kolikor bi rad-a svoje življenje zaživel-a tako, kot si resnično želiš.

Naj bo tvoja jesen 2020 polna vsega lepega!

Investicija v program znaša: 159 €

S programom začnemo 5. oktobra 2020. Prijave so možne do 1. oktobra 2020. Število mest je omejenih na 12.

Možnost plačila na 2 obroka! 

V program je vključen poseben bonus oz. darilo - online coaching 1:1 v vrednosti 80 €

Za vsa dodatna vprašanja, piši na info@spelakresnik.com

Opozorilo: Program “Jesenska transformacija” ni primeren za osebe, ki si ne želijo sprememb in niso pripravljene aktivno sodelovati v programu ter vanj investirati svoj čas.