fbpx

Reci "NE" brez slabe vesti

avdio program

Kaj program zajema?

Avdio program “NE” brez slabe vesti je sestavljen iz 4 modulov. Vsak posamezen modul vsebuje avdio posnetek z bogato vsebino in dodatne vaje oz. naloge v pdf obliki. Z nalogami znanje dodatno ojačate in ga tako lažje prenesete v prakso.

avdioprogram
KAKO PROGRAM POTEKA?

Potek programa si prilagodite sami, kar je za vas prednost, saj sledite svojemu lastnemu ritmu. Program ob naročilu dobite v celoti, torej vse štiri module hkrati. Priporočam vam, da si med moduli vzamete vsaj 7-14 dni za utrjevanje znanja posameznega modula. 

Program kupite enkrat, vaš ostane za vedno. Torej se lahko kadarkoli vrnete nazaj in osvežite znanje.

Avdio program lahko poslušate kadarkoli želite, na primer med treningom v fitnesu, med vožnjo z avtomobilom ali udobno nameščeni doma. Tako preposto je! Za reševanje priloženih nalog pa boste potrebovali mizo ali trdo podlago in svoje najljubše pisalo. Naloge so zelo pomemben del programa, zato jih ne izpuščajte.

Cena in vsebina programa

99 €
  • 4 moduli
  • 5 zvočnih posnetkov z bogato vsebino in usmeritvami
  • personaliziran načrt za spremembo ali dosego cilja
  • 6 pdf nalog za utrjevanje znanja
  • 1 test za prepoznavanje vedenja
  • 1 pripomoček za podporo pri oblikovanju odzivov
  • doživljenski dostop do programa
Zakaj sploh potrebujem to znanje?

Predstavljajte si, da se nenehno trudite, da optimalno opravljate naloge v službi in hkrati poskrbite, da so dela doma dobro opravljena. Ob tem porabljate svojo energijo ter čas, sodelavci in šef pa vam nalagajo še več in več. Doma vas nihče ne pohvali, namesto tega pa vam večkrat očitajo, česa vse nitei naredili. Kako se ob tem počutite?

Drugi možni in pogost scenarij je naslednji. Predstavljajte si, da ste po celem tednu dela povsem izčrpani in utrujeni. V soboto pa vas pokliče sorodnik ali prijatelj, ki vas povabi na obisk. Ker ga ne želite razočarati in se bojite, da bo ob zavrnitvi povabila jezen, se raje odrečete počitku in greste na obisk. Vam je znano?

Še veliko situacij bi lahko naštela. Najpogosteje je najtežje zavrniti tiste ljudi, ki so nam blizu. Ker se bojimo, da bomo izgubili naklonjenost ali pa da nam bodo zamerili. Ko rečemo drugim “ja”, istočasno sebi rečemo “ne”. S tem pokažemo, da se ne spoštujemo.

Kako nas bodo drugi spoštovali, če tega še sami do sebe ne zmoremo? Ravno zato potrebujete to znanje, saj sem prepričana, da si želite biti spoštovani. Zagotovo si želite tudi, da svoje meje z drugimi skomunicirate bolj samozavestno. In mislim, da si želite tudi kdaj reči komu ne, ker nekega dela ne želite opraviti. Še enkrat – ravno zato potrebujete to znanje.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

V tem primeru mi to sporočite na e-mail [email protected] in skupaj pogledamo kako vam lahko pomagam. 

Nič hudega. Čeprav redko, se tudi to lahko zgodi. O svojem nezadovoljstvu mi sporočite v roku 30 dni od nakupa programa in brez vprašanj vam vrnem ves denar, ki ste ga investirali, program pa kljub temu ostane vam. Preprosto, brez kompliciranja.