fbpx

Kaj je coaching?

Coaching je podpora pri osebnostnem razvoju posameznika. Coach preko postavljanja pravih vprašanj motivira in vzpodbuja klienta, da le ta doseže želeni cilj. Preko vprašanj klient sam najde rešitve za svoje izzive in se odloči, katere bo realiziral. Coach klienta spodbuja, da se čimvečkrat premakne iz cone udobja in tako krepi osebnostno rast. 

Po svoji definiciji (ICF) je coaching interaktivni proces, v katerem coach uporablja posebne tehnike, ki pri klientu sprožijo miselne procese in mu tako pomagajo k hitrejšemu doseganju boljših rezultatov. 

Kdaj izbrati coaching?

Takrat, ko začutite, da na nekem področju življenja potrebujete spremembo, ali takrat, ko se znajdete na mrtvi točki iz katere se ne zmorete premakniti naprej.

V procesu coachinga lahko delamo na kateremkoli področju življenja. Pogosto se zgodi, da s pozitivno spremembo enega področja sprožimo pozitivne spremembe tudi na drugih področjih življenja. Le ta so med seboj namreč tesno prepletena.

Je coaching primeren za vse?

Coaching je primeren za vsakogar, a niso vsi ljudje primerni za coaching. V kolikor namreč niste odločeni, pripravljeni in motivirani za spremembo, potem coaching za vas ni primeren. V coaching procesu pričakujem vašo proaktivnost, kar za vas pomeni, da aktivno sodelujete v procesu in se držite dogovorov, ki jih skleneva skozi proces coachinga.

Izpolnite spodnji obrazec in si rezervirajte svoj termin za coaching:


coaching
Cena za eno uro coachinga (60 minut) znaša 70 € oz. odvisno od izbranega paketa.
Cene veljajo od 25. 6. 2021.

Kliknite TUKAJ in poglejte, med katerimi paketi lahko izbirate.